Woningaanbod

Hier vind je
een woning die
bij je past!

Groen, ruim, veilig en comfortabel. Op Schouwen-Duiveland is het fijn leven. Een verrassend veelzijdig woonaanbod in combinatie met een zonnig strand, bijzondere natuur en lekkere restaurants. En dat alles op nog geen uur rijden van Rotterdam, Breda en Antwerpen.

Wie je ook bent of hoe je ook leeft, op Schouwen-Duiveland vind je een betaalbare woning in een van de kernen die bij je past. En als je kiest voor wonen op een eiland, ga je niet snel meer weg. Starter, gezinsuitbreiding of toe aan rust en ruimte? Voor elke fase in je leven vind je een ruime en prettige plek op Schouwen-Duiveland.

BEKIJK HIER HET WONINGAANBOD

Liever huren? Dat kan!

Liever huren? Dat kan!

Nieuwsgierig naar de huurmogelijkheden die Schouwen-Duiveland biedt? Een aantrekkelijke starterswoning? Een huis ontgroeid, dus liever groter… of juist kleiner? Andere woonwensen?

Naast het huuraanbod in de vrije sector, biedt woningbouwvereniging Zeeuwland een divers assortiment aan huurwoningen. Zeeuwland is gevestigd in Zierikzee en heeft het Schouwen-Duivelandse DNA door de aderen stromen. Het woningaanbod van Zeeuwland vindt u op www.zuidwestwonen.nl. De website waarop u het grootste woningaanbod (sociale) huurwoningen, garages en koopwoningen van Zeeland.

Op de zuidwestwonen.nl schrijft u zich in als woningzoekende. Maak vooral ook een zoekprofiel aan. Dan ontvangt u per e-mail tipberichten over beschikbaar en passend woningaanbod. Geeft de website niet de antwoorden waar u naar op zoek bent? Bel  voor vragen naar Zuidwestwonen: 0900 0575. Op werkdagen zitten zij tussen 8.30 uur en 12.30 uur voor u klaar! Mailen kan ook naar:  [email protected].

Voor het actuele aanbod:  KLIK HIER of kijk op Zeeuwland.nl

Huren voor Senioren

Woonzorg Nederland biedt betaalbare, veilige en toegankelijke woningen waar u zelfstandig kunt wonen. Door persoonlijke aandacht en samenwerking in een lokaal zorg- en dienstennetwerk dragen we bij dat u ook op gevorderde leeftijd op zichzelf kunt blijven wonen. Ook als u meer zorg nodig heeft.

Op Schouwen-Duiveland biedt Woonzorg Nederland woningen in verschillende huurcomplexen waaronder Borrendamme in Zierikzee. Meer informatie én het actuele aanbod vindt u op de website van Woonzorg. Voor persoonlijk contact belt u met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 – 921 01 09, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur.”

Voor het actuele verhuuraanbod voor senioren: KLIK HIER

 

Huren voor Senioren